VIDEO: Wednesday 13 odhaluje noční hrůzy

Vydáno: 27.03.2017 13:20 - Michaela Wallischová

Horror-punkového krále, jenž si říká Wednesday 13, není třeba představovat. Za to on nám může představit první videoklip ze svého očekávaného alba Condolences, které bude jeho prvním u labelu Nuclear Blast.
Nejčerstvější videoklip patří skladbě "What the Night Brings", která bude na novém albu jako první v pořadí a podle samotného Wednesdaye startuje desku atmosfericky a udává její tón. Jestli je to pravda, máme se na co těšit a možná bude moudré si při poslechu nechat zaplou noční lampičku, protože hrůzy noci se na této skladbě pořádně vydováděly.

Co se týče samotného videa, platí stále doporučení o noční lampičce. Wednesday při tvorbě spojil své temné síly s režisérem Mattem Zanem a mohlo by se zdát, že i s Timem Burtonem, jelikož klip připomíná takovou heavymetalovou verzi Burtonovy kultovní movie The Nightmare Before Christmas (Ukradené Vánoce Tima Burtona).

Kdybyste jeho temné veličenstvo chtěli vidět live, tak si můžete zajet 5. června k německým sousedům do Kolína nad Rýnem. Jo a mimochodem, my ani Wednesday nespolupracujeme s firmou na noční lampičky, kdyby to tak vypadalo.


WEDNESDAY 13 - What the Night Brings (OFFICIAL MUSIC VIDEO)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení