Ghost odehráli první koncert v nové sestavě

Vydáno: 27.03.2017 16:40 - Mates Krč

Je snad někdo, kdo o dlouho probíraném vyměnění všech Bezejmenných Ghoulů v sestavě Ghost neslyšel? Kázání pokračuje! Strašáci odehráli své první vystoupení od zmiňované kauzy. Kolik členů stálo po boku Papa Emerita poprvé?
Fakker vyslal svého zástupce do Ameriky, aby očíhnul první vystoupení tour Popestar, kterou Ghost právě odstartovali. Výsledky pátrání jsou šokující! Dva Bezejmenné Ghouly s kytarou nahradili dva Bezejmenní Ghoulové s kytarou, Bezejmenného Ghoula s baskytarou nahradil Bezejmenný Ghoul s baskytarou, Bezejmenného Ghoula za bicími nahradil Bezejmenný Ghoul za bicími a Bezejmenného Ghoula za klávesy nahradil Bezejmenný Ghoul za klávesy! Naprosto nečekané!

A teď už ale vážně! Stěhování národů u Ghost potvrzeno. Nešlo přehlédnout, že kytaristi byli na nejnovější show tak nějak více energičtí. Ano, povídalo se, že jedním z kytaristů je původní basák, který nahradil dnes už známeho ex-kytaristu Martina Persnera. Basákovo místo vloni zaujmula žena. Podle koncertních záběrů však není úplně zřejmé, zda v sestavě stále je. Nejvíce je změna znatelná na postu klávesáka. Víte... on ten nový si tam za svým nádobíčkem prostě sedí. Navíc se mu dost možná povedlo odhalit svou identitu už před prvním vystoupením. Pár hodin před startem tour zveřejnil na svém instagram fotku svých kláves Zac Baird, který má za sebou spolupráci například s Korn. Fotka byla doplněna o popisek "První koncert". Ano, velice nenápadné!

A co vy, jak nový koncertní projev Ghost vidíte?


Ghost - Square Hammer UEA


Ghost - Cirice Live In Norwich UEA 24/3/2017


Ghost - Cirice (Norwich UEA)


Ghost - Monstrance Clock (Norwich UEA)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení