Papa Roach zkřiví zuby novou deskou už v květnu

Vydáno: 26.03.2017 16:40 - Mates Krč

Jedna z nejočekávanějších desek roku zná své datum vydání. Bude opravdu svou energií a kvalitou křivit zuby nebo si z ní maximálně vyškubeme vlasy? Vše podstatné se dozvíme už v půlce května, kdy Papa Roach vykopnou svou devátou placku!
Papa Roach čerstvě vydali lyric video ke druhému singlu "Help" a oznámili vydání alba na 19. května. To ponese jméno Crooked Teeth. Parta kolem Jacobyho Shaddixe navnadila fanoušky a trochu naťukla zoubky už v listopadu, kdy vyšel první stejnomenný singl, doplněný později o perfektní záchoďový klípek.

V mnoha ohledech prý Crooked Teeth připomíná Jacobymu počátky kapely, dlouho předtím, než prodali miliony alb a stali se slavnými. "Když jsme hráli ve zkušebně, nepřemýšlel jsem nad tím, zda na někoho udělám dojem. Přemýšlel jsem jenom nad tím, jak moc miluji hudbu."

Stejně jako na předchozí fošně F.E.A.R., i Crooked Teeth v sobě skrývá spolupráce s jinými umělci. Konkrétně ve dvou skladbách. Nejprve uslyšíme v písni "Periscope" hlásek Skylar Grey a v osmé skladbě se dočkáme rappera, kterého letos 15. června uvidíme na festivalu Aerodrome. Jde o Machine Gun Kellyho.

Deska Crooked Teeth bude ve standardní verzi obsahovat těchto 10 skladeb: Break the Fall, Crooked Teeth, My Medication, Born for Greatness, American Dreams, Periscope (Feat. Skylar Grey), Help, Sunrise Trailer Park (Feat. Machine Gun Kelly), Traumatic, None of the Above. Pokud je vám to málo, v deluxe verzi se dočkáte tří fláků navíc a 16 live záznamů z kocnertu v Detroitu.



Papa Roach - HELP (Official Audio)


 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení