Parkway Drive interview: Naše jméno není na prodej!

Vydáno: 18.03.2017 17:05 - Kamila Ungerová

Věděli jste, že fanoušci Parkway Drive pravidelně kradou (nejen) po celé Austrálii cedule s nápisem "Parkway Drive" v domnění, že se jedná o domovskou ulici kapely. O celé zábavné story se pro Fakker rozpovídal bubeník Ben "Graz" Gordon.
Bene, oslovili vás někdy novináři, abyste se ke kauze odcizených cedulí v Austrálii nebo Americe vyjádřili?

Většinou se na nás neobracejí. Vzpomínám si, že jednou si nás pozvala na kobereček městská rada z domovského Byron Bay a nabídla nám za přejmenování kapely peníze. Nechápavě jsme na ni koukali a návrh samozřejmě odmítli. Doteď nechápu, jak ji mohlo napadnout, že na tak absurdní kšeft přistoupíme... (smích) Možná nás členové rady považovali za malou místní kapelku, jenže my jste v té době v rámci turné objížděli celý svět.

Vzpomeneš si ještě, kolik peněz vám nabídli?

Konkrétní částku nenavrhl, nás ani nezajímala, za žádných okolností se názvu Parkway Drive nevzdáme.

Cedule s názvem vaší kapely ale není jediná, která mizí s železnou pravidelností. Dalšími jsou podle australských médií Nemo St., Love St. či Surf Parade. Jak kdyby se v Austrálii stal z čórování cedulí národní sport...

Tak nějak. Třeba v Británii jsou Australané často usvědčováni z krádeží. Mám dojem, že zcizování cedulí pramení z naší přirozenosti... (smích)


Kapelu můžete naživo vidět už 29. března společně s Asking Alexandria ve Foru Karlín v Praze a 1. dubna v Bratislavě.
V aktuálním únorovém Fakkerovi najdete velký rozhovor o krádežích městských cedulí Parkway Drive jejími fanoušky, ale i story o adrenalinovém natáčení klipu "Vice Grip".

Parkway Drive F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení