VIDEO: As Lions okusili slepotu

Vydáno: 19.03.2017 10:45 - Kamila Ungerová

Britská lví smečka As Lions, které velí syn mejdnovského Bruce Dickinsona Austin, zveřejňují v pořadí druhý videoklip "One By One", ve kterém si démonická baletka ozkoušela děsivost slepoty.
Oči měla samozřejmě jen převázané bílým obvazem, ale stejně z toho bylo zřetelné, jak nejistá si bez jednoho z hlavních lidských smyslů je. Tušíte, jak obtížně je v takové situace udržet se jen na nohou? Všechno vám najednou, obrazně řečeno, plave... No, klidně si to vyzkoušejte sami, není to švadna... Mrkněte na video na konci článku.

Videoklip "One By One" natočili As Lions ke svému aktuálnímu debutovému albu Selfish Age, které vydali v lednu a navázil jím tak na EP Aftermath ze závěru loňského roku. S produkcí desky klukům pomáhali David Bendeth (Of Mice & Men, Paramore, Bring Me The Horizon) a Kane Churko (Papa Roach, Disturbed, In This Moment). A jste tenhle počin ještě neslyšeli, napravte to, neboť prostřednictvím sociálních sítí jej podpořili i Five Finger Death Punch. 


Stránkový rozhovor s Austinem Dickinsonem o tom, jaké to je stát ve stínu svého otce Bruce z Iron Maiden, najdeš v lednovém Fakkerovi.


As Lions F!




Popis



                                     As Lions - One By One (Offical Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení