AUDIO: (Ne)přitvrzují Linkin Park s druhým singlem?

Vydáno: 18.03.2017 13:50 - Mates Krč

Je dost pravděpodobné, že na druhou skladbu (vyslov: vyměklý popík) budou o něco milejší reakce, než na "Heavy", neboť každý už tak nějak čekal, že to žádná sláva nebude. Alespoň pro posluchače tvrdé hudby.
Slaďoučké album dříve potvrdil i Mike Shinoda, takže vás zvuk "Battle Symphony" určitě nepřekvapí. Přece jenom jsou to ale Linkini, kteří si alespoň za svou minulost zaslouží, abyste si i další singl poslechli. Takže do toho! Track najdete na konci článku.

Nebudem kecat, není vůbec lehký napsat k novýmu songu smysluplný odstavec. Jisté je však to, že někteří z členů Linkin Park se při nahrávání nové desky opravdu nudili. Vlastně kdo ví, jestli vůbec do studia dorazili. Po nástrojích ani stopy. Pozitivem je aslespoň to, že proti "Heavy" je píseň rychlejší, solidně odsýpá a chytlavý refrén... ano, možná vám ještě nějakou tu chvilku bude znít v hlavě. Linkni se vývíjí, pokusme se to akceptovat a dejme jim šanci. Nezáleží na žánru, ale na tom, jestli je muzika dobrá.

"Battle Symphony" měla premiéru 15. března v rádiích a o den později vyšla oficiálně na youtube i s lyric klipem, stejně jako tomu bylo u "Heavy". Deska One More Light se objeví 19. května a bude obsahovat následující skladby: Nobody Can Save Me, Goog Goodbye, Talking To Myself, Battle Symphony, Invisible, Heavy, Sorry for Now, Halfway Right, One More Light a Sharp Edges.

Chesterova parta nové album předvede i u nás, když 11. červa vystoupí jako hlavní hvězda na festivalu Aerodrome.


Velký pětistránkový text o Linkin Park o jejich know-how, jak se dostat na úplný vrchol, a taktéž plakát kapely najdete v březnovém Fakkerovi. Už 11. června můžete kapelu vidět naživo na Aerodrome festivalu v Praze.

Linkin Park F!




Battle Symphony (Official Lyric Video) - Linkin Park



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení