Zvířecí kapela dobývá svět. Lidi, braňme se!

Vydáno: 18.03.2017 10:50 - Mates Krč

Založíte si vlastní skupinu, budete tvrdě makat a zároveň toužit po tom, že se jednou stanete hvězdou a vaše videa na Youtube budou sbírat miliony.
A teď trochu pesimismu! Vaše tvorba bude stát za starou bačkoru, na koncertech se ukáže jenom dvacet chlápků, kteří se stejně přišli jenom ožrat a v neposlední řadě zjistíte, že i pes, kočka, kozel a pták to dotáhnou dál než vy. Sebevražda, pápá.

Ne ne ne... zas tak natvrdo samozřejmě ne. My ve Fakkerovi jsme mírumilovní a přející lidé. Ale i přesto, nenaštve vás, že tyhle zvířecí parodie mají mnohem větší sledovanost než některé talentované skupiny? Tihle "hudebníci" si už střihli třeba Distubed, Slipknot, Drowning Pool, System of a Down, Evanescence, Linkin Park, Nirvanu, ale na důkaz svých multižánrových schopností zabrousili třeba i do rapu a podali si Eminema.

Nedávno světem oblétla zpráva, že se parta sešla kromě boudy, výběhu, kurníku, akvária a bůhví čeho i ve studiu, kde nahrála své nové skladby. První z nich je "Du Hast", kterou si teď můžete slavnostně pustit! Jen doufejme, že nová verze nepřekoná slávu té originální.


 
Rammstein - Du Hast (Animal Cover)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení