Násilí v Capture The Crown. Kapela pod současným jménem končí

Vydáno: 19.03.2017 11:55 - Dominik Šidlo

Není to dlouho, co australská metalcorová smršť Capture The Crown zveřejnila na svých stránkách zajímavé informace, které se týkaly změn názvu i změn v sestavě. Kapela se už nejmenuje Capture The Crown, ale pouze Capture, a opustili ji dva členové, kytarista Mitch Rogers a bubeník Alec Hoxsey.
Nejedná se přitom o první změnu v sestavě, jediným původním členem kapely je zpěvák Jeffrey Wellfare, který byl ale zároveň také příčinou, proč z kapely odcházeli (nebo byli vyhazováni) ostatní členové. Kapela měla v plánu vystřelit do světa nové album, dokonce k němu i loňského srpna vydala úvodní song, jenž nesl název "The Lake", pak se ale banda odmlčela a od té doby o ní nebylo téměř vůbec slyšet. Teprve před pár dny se na sociálních sítích ukázalo, že už to spolu borcům neklape a dochází k zásadním změnám, tedy k odchodu dvou členů a ke změně jména na Capture.

Z vyjádření zpěváka Wellfara šlo pouze o neshody a neschopnost pracovat nadále se stejnými lidmi, nikde se ale nezmiňuje o tom, k čemu došlo mezi ním a Alecem Hoxseyem. Alec měl totiž od něj údajně dostat úder do obličeje, což potvrdili i přátelé skupiny, kteří byli během incidentu u toho. "Už jsme to tam nemohli vydržet, Alec byl v kapele teprve šest měsíců a už tehdy to pro něj bylo hodně zlý. Jednu noc šel s Jeffem ven a další den mi volal, že od něj dostal pěstí. Už jsme to nemohli dál snášet." promluvil k situaci Mitch Rogers.

Wellfare si očividně se situací nijak hlavu neláme, dokonce se ani k tomuto nočnímu incidentu nevyjádřil, pouze řekl, že ho svírá negativita, která obklopuje metalcorový směr CTC a že se z ní potřebuje dostat. Nicméně i přesto se do světa dostal nový song pod názvem "Lost Control", který je rozhodně plný metalcoru a také je již vydán kapelou pod názvem Capture. Pozitivní na celé věci je, že hudebně se skupina konečně pohnula, byť k tomu bylo potřeba takovýchhle obětí. Mitch a Alec však také nezaháleli a spolu s přáteli zformovali novou kapelu se jménem BXD BLXXD. Nechme se překvapit, komu se povede lépe a jak nakonec celá situace s novým albem dopadne.


Capture - Lost Control (Track Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení