Rozruch kolem Ghost pokračuje. Členové se měnili jak na běžícím páse

Vydáno: 17.03.2017 15:30 - Mates Krč

Uběhlo teprve několik dní od nevídaného momentu, kdy jeden z dlouholetých členů Ghost, Martin Persner, odhalil svoji identitu a nechal zvovuzrodit skupinu Magna Carta Cartel. Jak jsme už dříve předpovídali, teprve teď se věci uberou rychlostí světla do pohybu.
Šokující informace opravdu naskakují. U Ghost se opravdu měnilo (téměř) vše, co má ruce a nohy. Začátkem letošního roku se začaly šířit informace o tom, že Papa Emeritus vyměnil všechny zbývající členy za nové. Všechno nasvědčuje tomu, že nešlo o pouhé bludy, ale o krutou pravdu. K věci se detailně vyjádřil Bezejmenný Ghoul, který je v kapele údajně od začátku. Dá se však předpokládat, že jde opět o představitele Papa Emerita, jenž pouze vyměnil na rozhovor kabát. V jednom z nových rozhovorů prozradil, že se sestava Ghost změnila od roku 2008 už desetkrát!

Bezejmenný Ghoul se také vyjádřil k anonymitě členů jako k problému číslo jedna: "Toto je skutečným problémem celého projektu. Pro mnoho hudebníků jde o neuspokojivý pocit. To je důvod, proč jsme měli tolik personálních změn. Deset až doteď. Na druhou stranu, nový člen dostane roli někoho jiného a vše je vyřešeno." 

Dále tajemná osoba prozradila: "Já jsem celý projekt vytvořil. Pracoval jsem na něm šest let. Skládal jsem hudbu, navrhoval masky a scénu, dával rozhovory. I přes masku se cítím uznávaný. To je pro ostatní těžší." 

Ghost momentálně připravují, kromě evropské tour, svou čtvrtou desku, která podle webu Loudwire ponese název "Drenched In Death" a vyjde v srpnu. Pokud se informace potvrdí, šlo by i první desku, která neponese latinský název.


Ghost - Square Hammer




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení