VIDEO: Chester se v novém klipu Linkin Park rve sám se sebou

Vydáno: 10.03.2017 09:45 - Petr Adámek

Chester Bennington měl pošramocenou duši už od malička, takže se nelze moc divit, že si to později v životě kompenzoval haldou drog a litrama chlastu. Boj uvnitř jeho hlavy je námětem i nejnovějšího klipu "Heavy".
Život je občas souboj, kdy jste vašim protivníkem vy sami. Právě taková je zápletka nového videoklipu Linkin Park, v němž frontman Chester válčí s nespecikovanými vnitřními démony, kterých se nedokže zbavit. V klipu se objevuje i růžovovlasá zpěvačka Kiiara, jež těžkými časy během pobytu na jakémsi zotavovacím programu prochází společně s ním. A fanoušci kultovního movie Klub rváčů jistě ocení závěrečnou scénu z pánských hajzlíků... Video najdete na konci článku.

Track pochází z chystané, v pořadí sedmé studiové desky Linkin Park One More Light, jejíž vydání je v plánu 19. května. O necelý měsíc později, přesně 11. června se u nás kapela ukáže naživo v rámci festivalu Aerodrome v pražských Letňanech.

Velký pětistránkový text o Linkin Park o jejich know-how, jak se dostat na úplný vrchol, a taktéž plakát kapely najdete v březnovém Fakkerovi.

Linkin Park F!




Heavy (Official Video) - Linkin Park (feat. Kiiara)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení