Parkway Drive interview: Nechlastáme a nežereme prasečiny!

Vydáno: 14.03.2017 15:40 - Kamila Ungerová

Když jsme před posledním koncertem Parkway Drive u nás vyzpovídali bubeníka Bena "Graz" Gordona, došla řeč i na konzumaci alkoholu a masa. A jsou to - v rámci metalové scény - vcelku překvapivé zvyky...
Bene, Winston chce být před každým koncertem v perfektní kondici, což se neslučuje s konzumací nezdravého jídla. Přeorientoval se i z tohoto důvodu na vegetariánskou stravu?

Winston je vegetariánem od narození, maso nikdy nepozřel. Jeho rodiče jsou vegetariáni, vlastně celá rodina striktně odmítá konzumaci zvířat. Ostatně v kapele se zdravě stravujeme všichni. Nejíme prasečiny... Nerozumím formacím, které se přecpávají nekvalitními potravinam a dennodenně chlastaj... Nechci vědět, v jakém stavu se ráno probouzejí a jak celý den fungují. Je to pro mě záhada.

Vy na turné nepaříte?

Parkway Drive vyznávají následující pravidla - pokud chceme odehrát kvalitní koncert, musíme se pořádně vyspat, dobře se najíst, a pak si ještě chvíli odpočinout. Díky tomu všemu můžeme do show "investovat" veškerou svoji energii... Pokud máš spánkový deficit, stláskáš páté přes deváté, tak tvůj výkon nestojí za nic. Naše životospráva je stejně důležitá jako životospráva sportovců a domnívám se, že je správné o ní přemýšlet.

Kapelu můžete naživo vidět už 29. března společně s Asking Alexandria ve Foru Karlín v Praze.

V aktuálním únorovém Fakkerovi najdete velký rozhovor o krádežích městských cedulí Parkway Drive jejími fanoušky, ale i story o adrenalinovém natáčení klipu "Vice Grip".

Parkway Drive F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení