Cocotte Minute: Koncerty v Ostravě? Vylejt se už v cestou v Pendolinu!

Vydáno: 09.03.2017 13:30 - Petr Adámek

Cesty na koncerty bývají často svízelné. Mačkání v dodávkách, pořád ty samé blafy na benzínkách, zácpy, časový pres a stres. A taky průsery... Své o tom vědí i Cocotte Minute a Hentai Corporation.
"Jednou jsme cestou na koncert bourali. Ve Zbraslavi na křižovatce nás sejmula Audina a narvala nám skoro celej motor do kabiny. Ty částečky se zastavily pár centimetrů od Zdendovejch nohou. Jak mají Def Leppard bubeníka s jednou rukou, tak my jsme skoro měli bubeníka s jednou nohou. Všichni z toho byli v prdeli, jenom Zdenda se smál. Prostě bubeníci. Ten koncert jsme neodehráli. Namísto toho jsme si tam sedli někam do putyky a vylili se," vzpomíná frontman Hentai Corporation Radek Škarohlíd.


Hentai Corporation Tour 2017


Hlas a ksicht Cocottů Zeller navazuje: "My jsme naštěstí nikdy nebourali. Vždycky jsme dojeli, jen občas nedojedeme zpátky... (smích) Zjistil jsem, že nejlepší je jezdit na koncerty do Ostravy vlakem. V jednu odpoledne sedneš do Pendolina a začneš lejt. Než se trochu rozjedeš, tak jsi na místě. Tam tě někdo naloží do auta, odveze do klubu a tam můžeš pokračovat. Třeba až do druhého dne..."


Nálož podobných historek najdeš v březnovém Fakkerovi. Naživo tuhle divočinu můžeš zažít už v pátek 10. března v Ostravě a o den později ve Zlíne, kdy Cocotte Minute společně s Hentai Corporation a Prago Union vypálí další koncerty aktuálního turné.

Hentai Corporation F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení