Kolik má Chester Bennington z Linkin Park tetování?

Vydáno: 07.03.2017 18:30 - Petr Adámek

Chester Bennington kdysi přežíval na zadním sedadle svého oprejskaného auta. Dnes je frontman Linkin Park respektovanou osobností i modlou pro mnoho začínajících zpěváků. A k rockové star pochopitelně patři i tetování.
Mezi Chesterovy nevýraznější kousky patří barevné plameny na zápěstích šlehající skoro až k loktům. Co představují? "Všechna má tetování něco symbolizují. Plameny na mé paži symbolizují Berana, jenž je ve zvěrokruhu ohnivým znamením."

Když se muzikanta zeptáte, kolik motivů zdobí jeho tělo, odpověď už tak jednoznačná není: "Myslím, že přesný výraz je: hodně!" Poprvé seznámil svoji kůži s inkoustem jen pár dní po svých osmnáctinách, když pominul striktní zákaz jeho otce. Ten tehdy pracoval jako policajt a jelikož na služebně často potkával pokérované kriminálníky, měl tetování nesmyslně spojené se zločinem.

Jako další nesmysl hodnotí Chester jeden z nových trendů, a to uchovávání tetování svých blízkých, kteří zemřeli. "Lidi, kteří tohle dělají, jsou úplně mimo mísu. Když si nechám udělat tetování, je moje a měl bych s ním být také pohřben, protože představuje určitou část mého života."

Velký pětistránkový text o Linkin Park o jejich know-how, jak se dostat na úplný vrchol, a taktéž plakát kapely najdete v březnovém Fakkerovi.

Linkin Park F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení