FOTO: Hentai Corporation a Cocotte Minute vykopali z hrobu "mrtvou Příbram"

Vydáno: 05.03.2017 16:45 - Čestmír Jíra

Pražskej teplárenskej sjezd se na úvod šňůry sjel do Příbrami. Prago Union narvali do dvou stovek fans rýmy a beaty, Hentai Corporation kus svojí drzosti a zběsilosti a Cocotte Minute nálož podladěných kytar.
Zahlásit z pódia před sálem plným Příbramáků "Příbram je mrtvý město" není úplně nejmoudřejší nápad a rozhodně by to nebylo poprvé, kdy by frontman Radek Škarohlíd dostal kvůli své prořízlé hubě tečku.
"Když jsme hráli místo Megadeth na Aerodrome festivalu, tak jsem tam hlásil něco o megaděd. Dělal jsem si prdel, ale ne všichni to pochopili. Pak jsme hráli někde u Trutnova a přišel za mnou třímetrovej týpek v tričku Slayer. 'Jak jsi to myslel s těma megaděd?' Já na to, že nijak, že je mám rád. A on zvednul svůj tuplák, celej mi ho vylil na hlavu a dal mi facku."

Tentokrát se vše obešlo bez facek, možná i proto, že si kapey uplatily publikum pár flaškami tvrdýho. Prostě bezva večírek na pódiu, před ním a samozřejmě hlavně v šatně! Další podobný mejdan je na programu 10. března v Ostravě a hned o den později ve Zlíně.


Hentai Corporation Tour 2017


Prago Union

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení