Slipknot začali makat na šesté desce

Vydáno: 27.03.2017 17:00 - Mates Krč

Zatímco Corey Taylor usilovně pracuje na nové desce Stone Sour, členové Slipknot se mezitím probouzejí ze zimního spánku a začínají makat na šesté studiové desce. S Taylorem vše konuzultují přes mail. Doba jejího vydání je však v nedohlednu.
Perkusionista Shawn "Clown" Crahan vše detailně popsal v jednom z nedávných rozhovorů: "Ano, začínáme opět celá kapela psát. Bude psát i Corey. Chvíli jsme si oddechli... dobře, trochu delší chvíli. Tři roky jsme cestovali, potřebovali jsme chvilku času. Corey Taylor zatím chystá desku se Stone Sour a já ho v tom podporuji. Je úžasné, že dělá, co dělá, protože to umí výborně. Miluje hudbu. My mezitím vymýšlíme nové skladby a on o tom všem ví a bude s námi spolupracovat. Některé z nás už prostě nebavilo jen tak sedět, protože na to nejsme za dvacet let zvyklí. Vzpomínali jsme, jak bylo psaní The Gray Chapter zábavné a teď to chceme opět zažít. Bude to úžasné, věřte mi."

Pokud doufáte, že se nové hudby dočkáme už brzy, můžete začít zoufat. Po vydání desky se Stone Sour bude Corey Tylor pokračovat na tour. Nejbližší možný návrat do studia je tak až za rok a půl.


Slipknot - The Devil In I [OFFICIAL VIDEO]



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení