Islander: Kdo krade, do pekla se hrabe

Vydáno: 27.02.2017 16:45 - Dominik Šidlo

Jsou lidé dobří a lidé špatní. Americká úderka Islander by se dala rozhodně považovat za dobré, přece jen se snaží skrze Boha pomáhat lidem, je součástí náboženské neziskové organizace The Whosoevers... Ale svět je plný také špatných lidí, kteří udělají cokoliv, jen aby jiným uškodili.
Konkrétně je řeč o situaci, s níž se museli Islander vypořádat během turné s I Prevail, které společně v Americe potáhnou ještě pár březnových dní. Při zastávce v Texasu jim totiž neznámí pachatelé 24. února vybílili dodávku, v níž měli aparaturu, nástroje, ale také své osobní věci - pasy, notebooky, Ipady, peníze, léky, herní konzole... I když jsou kluci z celé situace zničení, postavili se k ní s nadhledem: "Život je dobrý, někdo chtěl mít dobrý den, tak ho ukradl nám. To se bohužel stává." A frontman Mikey Carvajal k tomu ještě dodává: "Moje punk-rockové srdce mi ale stejně nikdo neukradne!"

Zajímavé na této situaci je, že za uplynulý týden jsou Islander už třetí kapelou, která byla okradena na území Texasu (dalšími jsou Guttermouth a Fit For A King). Pokud byste chtěli Islander finančně podpořit, můžete jim jakýkoliv obnos peněz zaslat prostřednictvím platební brány PayPal. Bližší informace naleznete na facebookovém profilu kapely.

Velký rozhovor s Islander o víře, nu-metalu i nezdravém stravování najdete v loňském listopadovém Fakkerovi. 


Islander F!



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení