Rock am Ring ohlašuje další tahouny

Vydáno: 27.02.2017 09:37 - Mates Krč

Rock am Ring už dlouhé roky patří k nejslavnějším rockovým a metalovým festivalům, jež pod svá pódia láká desetitisíce návštěvníků a nabízí jim téměř vše, co momentálně - v rámci svého turné - běhá po pódiu a čučí za bicími. K letošnímu žánrově rozmanitému ročníku přibývají další kapely. Koukejte!
Mezi partami pro ročník 2017 se v uplynulých týdnech objevili například Rammstein, System of a Down, punk rockeři Die Toten Hosen, Five Finger Death Punch, ale také americké hip hopové duo Macklemore and Ryan Lewis či britský zpěvák Rag 'N' Bone Man, který nemá s tvrdou hudbu nic společného. Rock am Ring tak dokazuje, že se nezdržitelně vyvíjí, ovšem nálepku fesťáku pro rockery ze sebe jen tak nesundá.
Mezi pětačtyřiceti nově přidanými zazněli Sum 41, Simple Plan, Rival Sons, Gojira, která v červnu vydá své nové album "Magma". Dále například američtí rockeři Clutch, komici Skindred, ale také šestadvacetiletý raper Machine Gun Kelly, jenž zmiňovaný hudební progres Rock am Ringu také podtrhuje. Počet zveřejněných kapel se nyní ustálil na čísle 75 a nechme se překvapit, co němečtí pořadatelé přinesou napříště. A doufejme, že loňským hromadám bahna i otravným pláštěnkám se tentokrát velkým obloukem vyhneme.

Festival Rock am Ring se uskuteční v termínu 2. - 4.června v německém Nürburgu. 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení