VIDEO: Down & Dirty ožívají bez Denise Shaforostova?

Vydáno: 26.02.2017 11:15 - Dominik Šidlo

Příběhy končí, jiné zase začínají, tak už to ve světě chodí. Snad každý fanda metalcoru si povšiml významných loňských rošád v sestavě kapely Asking Alexandria. Z jejich řad byl vypoklonkován Denis Shaforostov, který se v kapele v podstatě nestihl ani ohřát.
Nejprve zaujmul místo po Dannym Worsnopovi, který se chtěl naplno věnovat éře countrymana. To se psal květen 2015. Čas běžel, Asking Alexandria vydali desku The Black a my jsme se těšili, až ji uslyšíme live. Jenže jsme se dočkali něčeho, čeho jsme se snad ani dočkat nechtěli. Denisův loňský výstup v pražském Lucerna Music Baru byl jeden velký průser. Co v dalších měsících roku 2016 následovalo, už všichni vědí, a tak se podíváme do doby, kdy Denise mnozí ještě ani neznali. 
Pokud jste to nevěděli, Denis dříve řádil v kapelách Make Me Famous a následně oživil mrtvou ukrajinskou skupinu Down & Dirty. S kolegy do ní přidal trochu energie a voila, dveřmi třískající core byl na světě. Sice s nimi stihl vydat pouze demo složené z několika písniček, ale byly to tak nabušené pecky, že se dostaly do povědomí celého světa.

Jenže pak Denis odešel k Asking Alexandria a Down & Dirty se opět ocitli na mrtvém bodě. Nikdo o nich neslyšel. Jakmile ale zpěvák Asking Alexandria opustil (nebo byl vyhozen), začalo se šeptat, že by se mohl k ukrajincům vrátit. Nestalo se a formace se nadále netěšila pozornosti. 

Na přelomu 22. a 23. února se ale stala neočekávaná věc - na YouTube kanálu Down & Dirty byl zveřejněn úplně nový videoklip "Heaven Sent". Sečtělejší fanoušek pravděpodobně nejprve pomyslel na Denise, ale po jeho zkouknutí mu bylo jasné, že Stoff už nemá s vokály této kapely nic společného. Jeho místo nahradil zpěvák Ezekiel Pierson a zdá se, že banda se znovu dává do pohybu.

Posuďte sami, zda se Down & Dirty posouvají kupředu nebo se jen pokouší dohnat svoji někdejší chvilkovou slávu. Za nás se jedná o skvělou práci, jen si kluci nemuseli dávat tak načas.




Down & Dirty - Heaven Sent (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení