The Dillinger Escape Plan nejsou slibotechny!

Vydáno: 23.02.2017 11:44 - Kamila Ungerová

Od autonehody The Dillinger Escape Plan neuběhly ještě ani dva týdny, ale už dnes pořadatel původního koncertu - Obscure Promotion - oznámil, že se mathcoristé objeví v Čechách hned dvakrát. To je férová náhrada, ne?
Ačkoliv The Dillinger Escape Plan nezrušili pražský koncert, který se měl uskutečnit 15. února v Lucerna Music Baru, vlastním přičiněním, neboť do nich při cestě do polského Krakova naboural kamion a přišli tak o veškeré potřebné vybavení, českým fanouškům nadělí hned dvojitou hudební náhradu. 

Nejprve ve středu 9. srpna vystoupí v pevnosti Josefov na festivalu Brutal Assault a o pár dní - v pondělí 14. srpna - se ukážou v některém z pražských klubů. Pořadatel místo konání druhé mathcorové zastávky teprve upřesní. Myslíte, že Greg předvede opět nějakou šílenost a vykálí se na pódiu, aby nám připomněl nechvalně proslulý kousek z britského Reading Festivalu? 


Velký rozhovor s Gregem Puciatem o důvodu konci kapely, dalších plánech, zraněních i někdejším kálení na pódiu najdete v únorovém Fakkerovi.


The Dillinger Escape Plan F!


 The Dillinger Escape Plan F!




















DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení