Tragédie v crew Avenged Sevenfold

Vydáno: 22.02.2017 09:27 - Kamila Ungerová

Avenged Sevenfold v pondělí 20. února, v rámci světového turné, vystupovali po boku Disturbed v německém Stuttgartu, kde jejich show skončila tragédií. Kapela na své facebookové stránce nejprve oznámila, že koncert, jenž měl proběhnout následující den v Miláně, se na poslední chvíli kvůli Mattově nemoci ruší.
V úterý ve večerních hodinách (středoevropského času) sdělila, že důvody k přeložení plánované show jsou mnohem vážnější. "Poté, co v německém Stuttgartu skončil koncert, šestadvacetiletý kulisák spadl během demontáže stage z trámů. Z výšky dopadl na devatenáctiletého muže z místní crew. Došlo k nejhoršímu, devatenáctiletý mladík svým zraněním podlehl. Druhý jedinec je nyní ve vážném stavu v nemocnici. Rve to srdce všem z naší kapele i crew. Za muže v nemocnici, obě zúčastněné rodiny, za členy místní Live Nation crew a za všechny ostatní, jež byli tímto tragickým neštěstím zasaženi, se modlíme a myslíme na ně. Opravdu milujeme naši crew, ale i místní zaměstnance, kteří jsou každý večer kdekoliv na světě nezbytnou součástí našich koncertů. Neúprosná připomínka toho, jak rychle může k nehodě dojít a kolik život jí může být zmařeno. Jakmile se dozvíme víc, budeme vás informovat."

V podobném znění se k tragické události vyjádřili i Disturbed. Upřímně kondolovali rodině devatenáctiletého mladíka, popřáli brzké udravení členovi Avenged Sevenfold crew, který pád přežil a současně dodali, že zbytek turné věnují svým padlým bratrům.  











DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení