Transformace Lady Gaga pokračuje?

Vydáno: 22.02.2017 07:10 - Dominik Šidlo

Není tomu dlouho, co byla na předávání hudebních cen Grammy k vidění nejedna nebývalá událost. Jednou z nich bylo společné vystoupení Metalliky a popové hvězdy Lady Gaga, která si s nimi na pódiu střihla song z nového alba "Moth Into Flame"
I přes technické problémy, konkrétně nefungoval Hetfieldův mikrofon, působila tato jedinečná performance na fanoušky velice pozitivně.
Bubeník Metalliky Lars Ulrich tuto situaci okomentoval, a nešlo pouze o pasivní komentář tohoto konkrétního výstupu, ale také prohlásil, že s Lady Gagou by Metallica ráda spolupracovala i nadále. "Když strávíte s člověkem 72 hodin v kuse a všechno vám klape, tak potom to ve vás zůstane. S Gagou jsme se shodli, že tahle spolupráce nemůže jen tak skončit, prostě musíme pokračovat." Také dodal, že oba interpreti sice neřešili nic konkrétního, nicméně prý vzájemně cítili pozitivní napětí a rozhodně jej nehodlají nevyužít.

Co by vzniklo, kdyby Lady Gaga i Metallica vložili do tvorby písní to své? Zatím můžeme jen hádat. Třeba to jednou posoudím, pravděpodobně ale ne v nejbližší době, protože Metallica v únoru rozjíždí světové tour, a stejně tak popová star plánuje výlet po světě.


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení