Brutal Assault zahušťuje line-up

Vydáno: 21.02.2017 06:43 - Kamila Ungerová

Za necelých šest měsíců se josefovská pevnost opět otřese v základech! Dvaadvacátý ročník festivalu Brutal Assault se pomalu, ale jistě blíží, a tak nadešla chvíle, kdy pořadatelé odtajňují další "várku" kapel.
Hned s prvním interpretem se mnohým fanouškům rozzářily oči, neboť jím je kanadský multiinstrumentalista a producent Devin Townsend, jenž po dlouhých sedmi letech zavítá do pevnosti se svým The Devin Townsend Projectem. Před pár dny tenhle neuvěřitelně talentovaný chlápek sice koncertoval v pražské Roxy, ovšem pro skalní brutalové příznivce půjde hlavně o nostalgické připomenutí. Připomenutí šílené bouřky, během níž sice promokli na kost, ale stali se - dle pořadatelů - svědky jednoho z nejsilnějších festivalových zážitků. Neboť provazy deště dodaly setlistu nepsatelnou atmosféru. 

Mezi dalšími ohlášenými se objevila švédská představitelka atmosférického metalu Tiamat, jež zahraje celé své čtvrté studiové album "Wildhoney". Ze severní Evropy dorazí také Swallow the Sun a death metaloví The Crown. Příznivci metalcoru si smlsnou na živelných Walls Of Jericho, Oceans Ate Alaska a hardcoristé zas na Visions Of Disorder či Birds In Row. A nakonec ještě musíme zmínit disharmonické death metalisty Zhrine a instrumentalisty Gods Is An Astronaut. 

Akce se uskuteční v termínu 9. - 12. srpna 2017 v Pevnosti Josefov v Jaroměři.




Brutal Assault 21 - After Movie



 



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení