Papa Emeritus úřaduje! Pořídil Ghost nové Bezejmenné?

Vydáno: 19.02.2017 20:05 - Mates Krč

V létě se švédští tajnůstkáři Ghost odeberou do studia, kde začnou dřít na čtvrté desce. V jaké sestavě ji ale vytvoří? Dostupné informace napovídají, že Papa Emeritus všechny Bezejmenné Ghouly vyměnil. Pravda nebo pouhá spekulace?
V září loňského roku si nešlo nevšimnout, že během koncertů Ghost se na pódiu nepromenáduje muž, nýbrž žena. Změna ve formaci rozpoutala velký rozruch a začalo se spekulovat, zda Papa Emeritus nevyhodil rovnou všechny členy. Současně vyplavalo na povrch, že Bezejmenný Ghoul, jenž novinářům poskytuje rozhovory, je ve skutečnosti převlečený Papa Emeritus (Tobias Forge).

"Nový počin bude temnější. Meliora odrážela fakt, že řada lidí žije ve své vlastní utopii a nepohlíží na svět realisticky. Ovšem chystané album zasadíme do středověku, do středověkého temna. Bude tedy zalité smrtí a bojem o přežití," vysvětlil Papa Emeritus. A současně dodal: "Texty stále píšeme a nejspíš se k samotnému nahrávání dostaneme v srpnu. Tou dobou už budeme mít naplánované koncerty za sebou."

Nejpodstatnější však je následující věc. Tobias Forge v masce Bezejmenného Ghoula v podstatě potvrdil, že v kapele dochází k personálním změnám. Ty by ovšem neměly mít vliv na typický sound Ghost. "Z praktického hlediska chceme náš zvuk zachovat, ale zároveň bychom měli někam pokročit. Naším tajemstvím je, že k jeho dosažení nepotřebujeme šestici, která nahrávala Melioru."






DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení