Attila se porvala s ochrankou

Vydáno: 20.02.2017 15:47 - Mates Krč

Pro dobrotu... znáte to. Situace, kdy ochranka neplní svou hlavní funkci - nestará se na koncertech o klid a bezpečnost - a raději přítomným ještě nějakou tu ránu uštědří, není bohužel výjimečná. Jenže Američtí metalcoristé Attila v takové chvíli tupě nepřihlížejí. Skáčou totiž z pódia a spěchají svému fanouškovi na pomoc.
Pokažený hudební zážitek měli konkrétně přívrženci Attily, kteří dorazili do Turner Hall Ballroom v americkém Milwaukee. Vystoupení bylo předčasně ukončeno poté, co se kapela dostala do rvačky s ochrankou. Dle dostupných informací zahlédl kytarista Chris Linck sekuriťáka, jak mlátí jednoho z fanoušků. Skočil do davu, aby ho uklidnil a celou situaci vyřešil, což se úplně nepovedlo. Na okamžik se pod pódiem objevil i zpěvák Chris Fronzack. Potyčka ale gradovala a nálada i síly klesaly k bodu mrazu. Attila tak show předčasně ukončila a odkráčela do šatny. 

Na Twitteru se kapela k incidentu vyjádřila následovně: "Vždy budeme stát za našimi fanoušky. Pokud vás bude chtít někdo zranit, budeme skákat z pódia a bojovat s těmi kretény. Nikdo neublíží našim fanouškům."

Podobná situace se odehrála vloni na podzim v pražské Roxy. Během koncertu Architects, Stick To Your Guns a Bury Tomorrow si chlapci z ochranky zřejmě potřebovali vybít svou zlost, a tak fanouškům po stage divingu napálili ránu a doporučili jim, aby se v pitu už neobjevovali. Jednoho kluka pak kvůli balcony divingu údajně z klubu i vyhodili.



ATTILA Ends Concert And Fights Security





DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení