The Dillinger Escape Plan v Praze nevystoupí. Kvůli autonehodě ruší zbytek turné

Vydáno: 13.02.2017 21:30 - Mates Krč

Kapela v rámci svého rozlučkového turné právě cestovala na koncert do polského Krakova, když do nich narazil kamion. Truck zranil 13 lidí a zničil vybavení, bez kterého skupina není schopná turné dokončit.
"Všichni jsou naživu, několik lidí je zraněných, ale mohlo to být mnohem horší," prozradil pro web Metal Injection kytarista Ben Weinman. Vysvětlil, že autobus byl náklaďákem zasažen zezadu a poničil důležitou výbavu. Jejich autobus prý kvůli poruše zastavil na kraji silnice. Náklaďák nejdříve narazil do přívěsu, kde měla celá skupina své vybavení. Nikdo není v kritickém stavu, ale všichni jsou stále v nemocnici.

Zbývajících devatenáct koncertů byla kapela nucena zrušit. "Veškerá potřebná výbava je zničena a někteří členové posádky jsou zranění. Právě teď nejsme schopni pokračovat. Kapela by ráda poděkovala fanouškům za přízeň, polské policii a zdravotníkům za jejich ochotu a rychlost řešení situace. Doufáme, že se do Evropy brzy zpět podíváme," dodal Ben Weinman.

Přejeme tedy skupině rychlé zotavení z nehody a doufáme, že dodrží své slovo a do Evropy se opravdu vrátí.


Velký rozhovor s Gregem Puciatem o důvodu konci kapely, dalších plánech, zraněních i někdejším kálení na pódiu najdete v únorovém Fakkerovi.


The Dillinger Escape Plan F!

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení