Zpěvák As I Lay Dying Tim Lambesis je z kriminálu předčasně na svobodě

Vydáno: 12.02.2017 10:00 - Mates Krč

Když si v roce 2014 Tim Lambesis u soudu vyslechl, že za pokus o vraždu své manželky si odsedí za mřížemi 6 let, bylo jasné, že existence As I Lay Dying je u konce. Nyní však vyplavaly na povrch informace, že zpěvák je už od prosince na svobodě.
Problémy Tima Lambesise začaly v roce 2013, když byl zadržen poté, co si za tisíc dolarů zaplatil člověka, který měl zprovodit ze světa jeho manželku Meggan Murphy. Maximální možný trest devět let byl v květnu roku 2014 snížen na šest, které si měl tedy zpěvák odsedět. Uběhlo dva a půl roku a zdá se, že všechno je jinak.

Informaci o Lambesisově podmínečném propuštění prozradil kytarista Georg Lynch v rozhovoru pro AltPress. Zprávu, že je frontman od 17. prosince na svobodě, později potvrdily i kalifornské úřady.

Georg Lynch také dodal: "Pokusil se naplánovat vraždu své manželky, nyní je však na svobodě. Má velkou nahrávací smlouvu a také smlouvu na vydání knihy. Může být vysmátý, protože všechno pro něj vypadá naprosto skvěle. On je šťastný, ale všichni ostatní budou trpět. Jeho manželka žije ve strachu. Jeho děti žijí ve strachu."

A co se stalo se členy As I Lay Dying? Ti po odsouzení Tima Lamberise založili skupinu Wovenwar a jako zpěváka přijali Shanea Blaye.

As I Lay Dying - A Greater Foundation (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení