Na předávání cen Grammy vystoupí s Metallicou společně Lady Gaga

Vydáno: 08.02.2017 08:25 - Mates Krč

Jak je už všem dobře známo, Metallica byla nominována na Grammy v kategorii o Nejlepší rockovou skladbu za "Hardwired". Když poté fanouškům šťastně oznámila, že vystoupí na slavnostním ceremoniálu, zároveň prozradila, že chystá něco speciálního.
Nyní se zdá, že tou specialitou bude popová zpěvačka Lady Gaga. Nabízí se tedy otázka, jakou skladbu Metalliky je Lady Gaga schopná zazpívat. "Enter Sandman"?, "Master of Puppets"? Žádnou? Bohužel, co tohle nově vytvořené duo předvede, zatím není známo. Pozitivem může být alespoň to, že se Lady Gaga každou chvíli chválí tím, jak ji Iron Maiden změnili život a jak moc miluje Black Sabbath, kteří mimochodem 4. února ukončili posledním koncertem svou kariéru. Čas od času také náhodný objektiv zachytí zpěvačku, jak se promenáduje v tričku některé z metalových kapel.

Dalším otazníkem je však výkon Jamese Hetfielda, kvůli jehož nemoci musela Metallica zrušit koncert v Kodani a kdo ví, jak budou zbývající dvě kodaňské shows vypadat. Na sobotním vystoupení James dokonce prosil fanoušky, zda by nemohl koncert ukončit předčasně, že se necítí vůbec dobře. Jeho prosba však nebyla vyslyšena.

Slavnostní ceremoniál cen Grammy se uskuteční už 12. února v Staples Centru v Los Angeles.


Metallica: Hardwired (Official Music Video)

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení