VIDEO: Chcete papírové srdce Watch Out Stampede?

Vydáno: 21.02.2017 08:05 - Kamila Ungerová

Kvalitního metalcoru není nikdy dost! A pokud jsi ještě nezaznamenal německé Watch Out Stampede, koukej to napravit, jelikož už v březnu vydají třetí studiové album. A dle titulního singlu "Paper Hearts" se máme na co těšit.
Kluci sice před šesti lety, kdy svoji kapelu Watch Out Stampede zakládali, nezvolili zrovna chytlavý a snadno zapamatovatelný název, ale co... Metalcore nakládají solidní! Svědčí o tom první vlaštovka "Paper Hearts", ale i celé nadcházející album SVTVNIC, které vyjde 24. března. 

Prozatím netušíme, jaká myšlenka se za názvem placky skrývá, ovšem můžeme prozradit jinou věc. Pokud vám Watch Out Stampede svými hudebními postupy připomínají německé melodic death metalisty Heaven Shall Burn, nejste daleko od pravdy. V jejich produkčním týmu během příprav SVTVNIC totiž figuroval kytarista téhle sebranky Alexander Dietz. Aby toho nebylo málo, s finálním masterignem zas pomáhala Elike Freese, jež Heaven Shall Burn na jejich poslední desce "Wanderer" asistoval u nahrávání bicích. 




Watch Out Stampede - Paper Hearts (Official Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení