Jak zvýšit prodej pizzy? Postavte metalistu na ulici s cedulí!

Vydáno: 11.02.2017 15:00 - Mates Krč

Klesají vám tržby a nevíte si rady, když tu vás spasí neposlušný zaměstnanec. Seznamte se s mužem, který svým headbangováním zvýšil prodejnost pizzy texaského podniku o 40%.
Poslední dva roky si Michael Hildreth žije jako ve snu. Chlapík je totiž "nucen" poslouchat metal a házet hlavou po celý den, zatímco drží ceduli podniku Papa Murphy. "Pořád jsem chodil do práce pozdě. V průběhu možná tak měsíce, měsíce a půl. Šéf se začal chovat podrážděně, tak mě poslal za trest ven." Namísto pouhého postávání a držení cedule si Michael našel lepší zábavu. Z cedule si udělal kytaru a začal drtit. "Nelíbí se mi představa, že bych se při práci nudil," dodal těžce pracující člověk.

Mezi své oblíbené skupiny zařadil Metallicu, Megadeth, Anthrax, Cannibal Corpse. Přestože má týpek už velkou fanouškovskou základnu, někteří pro jeho řádění na ulici nemají pochopení. "Jedna dáma nevěděla, kdo jsem a co dělám, a tak na mě zavolala policii." Věříme, že tě to, Michaeli, nepřipravilo o energii a budeš pořád zapáleně pracovat!


Sign Spinner Rocks Arlington!
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení