Pořádá Donald Trump metalové pařby?

Vydáno: 04.02.2017 10:30 - Mates Krč

Achtung! Donald Trump není ten, za koho se vydává. Skrytá kamera na inauguraci nového prezidenta ukázala, co se ve Washingtonu v den slavnostní přísahy vlastně dělo. Důvod shromáždění byl jiný, než jsme si všichni mysleli!
Vstup Trumpa na úřady je provázen lží za lží. Před několika dny se nově zvolený prezident a dalších několik lidí kolem něj ohradilo, že oficiální fotky pořízené z inaugurace jsou zfalšované a že jsou výplodem nějakého ďábla, Chada Kroegera, Ládi Hrušky nebo bůhví koho. Důvodem těchto řečí je fakt, že na Trumpovu přísahu dorazila pouhá třetina lidí proti poslednímu vítězství Baracka Obamy.

Další lží je to, že všechno, co se ve Washingtonu dělo, bylo jenom na oko. Pravou příčinou příchodu zmiňované "třetiny" nebylo žádné přijímání nového prezidenta na úřady, nýbrž tajná metalová párty, kterou sám Trump svolal. Donalde, Donalde... Opravdu jsi si myslel, že se to nezjistí? Koukněte na záznam ze skryté kamery!

Na závěr by to chtělo ještě jedno vysvětlení. Kam se poděly ty zbývající dvě třetiny? Důvod je jasný. Misha s Metadonem jsou momentálně na světové tour a právě zavítali do USA.


NOOO! Screaming TRUMP Lady Loses It! (Metal Remix by Arbiter)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení