Linkin Park budou na Aerodromu krýt záda Simple Plan, Enter Shikari, Royal Republic a MGK

Vydáno: 27.01.2017 09:40 - Petr Adámek

Program čtvrtého ročníku Aerodrome Festivalu je téměř kompletní. K dříve ohlášeným Linkin Park, kteří se do Prahy letos vrátí po rovných deseti letech, pořadatelé festivalu potvrdili účast dalších čtyř účinkujících.
Vedle "Linkinů" budou největšími hvězdami Aerodrome festivalu 11. června na Letišti Letňany kanadští Simple Plan, kteří mají za sebou bezmála dvacetiletou kariéru a pět studiových alb. V případech dalších dvou kapel nemohli pořadatelé mířit přesněji, jelikož Enter Shikari i Royal Republic u nás patří mezi nejoblíbenější koncertní kapely, které se k nám vracejí často a rádi. Posledním zveřejněným interpretem je jedno z momentálně nejskloňovanějších jmen americké hip hopové scény - Richard Colson Baker známý pod přezdívkou Machine Gun Kelly (MGK).

K Linkin Park, Simple Plan, MGK, Enter Shikari a Royal Republic přibude zhruba do měsíce ještě jedno jméno, které bezmála desetihodinový hudební maratón zahájí. Vstupenky na Aerodrome festival jsou k zakoupení exkluzivně v síti Ticketportal.


Simple Plan - Welcome To My Life (Official Video)
 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení