Prophets of Rage nahrávají debutovou desku

Vydáno: 28.01.2017 09:15 - Mates Krč

Superskupina Prophets of Rage, která vznikla teprve vloni, je složená ze tří členů Rage Against The Machine, B. Reala z Cypress Hill a Chucka D z Public Enemy. Proč se ubrali do studia právě nyní a proč vůbec nechali skupinu vzniknout? Důvod je jasný!
Tom Morello, Tim Commerfold, Brad Wilk, B. Real a Chuck D musejí bý nadšení, že kontroverzní a často probírané volby amerického prezidenta vyhrál právě Donald Trump. Rozhodně nepatří mezi Trumpovi fanoušky, právě naopak. On a další američtí političtí podivíni mají zásluhu právě na tom, že Prophets of Rage vznikli. A kdy jindy vyjádřit svůj názor, než v době, kdy podivín Trump americké volby opravdu vyhrál? Letos se snad dozvíme, co si superskupina o nově zvoleném nejmocnějším muži světa opravdu myslí.

Pokud chcete vidět členy tří legendárních skupin na jednom pódiu, nemusíte jezdit zas tak daleko. Skupina totiž vystoupí na proslulém rakouském festivalu Nova Rock, který se nachází jen kousek od českých hranic a na svá pódia na letošní ročník nalákal mimo jiné System of a Down, Linkin Park, Green Day, Blink-182 nebo třeba Slayer.

To, že jsou Prophets of Rage opravdu ve studiu, potvrzují nově zveřejněné fotky na instagramu členů kapely. Máme se opravdu na co těšit!


Prophets of Rage - Prophets Of Rage (Official Video)


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení