Rozruch(y) kolem Ghost. Spí kapela vůbec někdy?

Vydáno: 24.01.2017 13:55 - Mates Krč

Zářící hvězda Ghost rychle stoupá k nebesům (no, spíš se dál provrtává k peklu) a bere s sebou vše, co jí stojí v cestě. O partě kolem Papa Emerita by se dalo mluvit každý den. Které tři podstatné věci se udály v posledních dnech?
1. ŽELEZOPANNENSKÉ TOUR

Začátkem června spojí své síly s Iron Maiden a jako support s nimi odjedou Book of Souls tour po Severní Americe. Nepůjde o první společné turné, neboť po boku Iron Maiden se před necelými třemi lety ukázali i v České Republice. V té době byli Ghost teprve na prahu pozdější slávy.

2. ZNESVĚCENÍ ŽEBŘÍČKŮ

Okultní parta si podmanila americkou rockovou hiparádu Billboard, když se se svým singlem "Square Hammer" vyhoupla až na samotný vrchol. Jde o vůbec první švédskou metalovou skupinu, která na tento úspěch dosáhla. Samotného EP Popestar se po světě prodalo úžasných 250 000 kopií.

3. JEŠTĚ VÍCE TEMNOTY

Poslední novinka je snad ta nejdůležitější. V jednom z rozhovorů potvrdil zástupce Bezejmenných Ghoulů, že Ghost opravdu chystají nové album. Také dodal, že bude temnější než Meliora. Nahrávku bychom mohli čekat koncem roku 2017. Tak co, těšíte se?



Ghost - Square Hammer


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení