Femme Fatale (II.): Sharon Osbourne - Ozzyho strážný anděl

Vydáno: 22.01.2017 13:50 - Redakce

Legenda mezi zpěváky, Ozzy Osbourne, o své ženě Sharon Osbourne několikrát se vší vážností prohlásil, že bez ní by byl už dávno mrtvý.
Manželství s Sharon je pro Ozzyho dar, blázinec a léčebná kúra v jednom balení. Jejich vztah byl plný násilí, alkoholu a šílených scén. Ozzy ji vyrazil přední zuby a jednou se ji jednou v alkoholovém amoku pokusil i zabít. Ona mu mnohokrát hodila láhev na hlavu. Nakonec se jí podařilo udržet jeho alkoholovou i drogovou závislost v mezích kontroly a minimalizovala i jeho obvyklé mimoňské úlety.

Zavedla takovou kázeň na turné, že ani Ozzyho sebeslavnější předkapely, byť tím byly proslulé, nesměly chlastat, fetovat a obšťastňovat gruppies. To by mohlo být pro Ozzyho příliš velké pokušení! Nakonec Ozzyho zkrotila tak, že když celou Ozzyho rodinu ukazovala Americe reality show The Osbournes, bývalý bouřlivák vypadal jako pomatený strýček, který sotva trefí na záchod. Nicméně manažerka je to skvělá a dnes patří mezi nejbohatší ženy Anglie.

První díl velkého seriálu Femme Fatale s podtitulem Příběhy psané srdcem a pérem najdeš v lednovém Fakkerovi. Dočteš se o holkách a ženských, které udělaly svým chlapům muzikantům ze života peklo i o těch, které je naopak před peklem zachránily.

Femme Fatale I.

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení