Architects znovu naživo! Britskou mlátičku doveze festival Brutal Assault

Vydáno: 14.01.2017 20:20 - Petr Adámek

Pořadatelé Brutal Assault ohlásil další várku kapel a velkou radost budou mít především fans metalcorové úderky Architects. Parta kolem Sama Cartera se u nás ukáže tři čtvrtě roku od vyprodaného a maximálně jiskřivého setu v pražské Roxy.
Architects na podzim do diváků napálili kousky z posledního alba All Our Gods Have Abandoned Us, které vyšlo vloni v květnu. Na koncertě se moshovalo, crowdsurfovalo, skákalo z balkónu a při vzpomínce na kytaristu Toma Searleho, který zemřel pár měsíců před koncertem, se také dojemně vzpomínalo. Podobně nadupaná a emotivní show se dá očekávat i v létě v Jaroměři.

Kromě Architects přistáli čerstvě ve festivalovém line-upu sestavy Suffocation, Cryptopsy, Macabre, Demolition Hammer, Havok, Rotten Sound Wolfheart nebo Der Weg Einer Freiheit.

Už dřív pořadatelé oznámili luxusní partičky August Burns Red, Chelsea Grin, While She Sleeps, Nervosa, Nile, Opeth, Decapitated, Swans nebo Mayhem. Akce se uskuteční v termínu 9. - 12. srpna 2017 v Pevnosti Josefov v Jaroměři.
 

Architects - "Gone With The Wind"

 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení