Koncert Sabaton a Accept v Praze hlásí SOLD OUT

Vydáno: 12.01.2017 15:40 - Petr Adámek

Březen nebřezen, zima nezima, na koncertě Sabaton a Accept 4. března v pražské Tipsport Areně bude pořádně horko. Z tábora pořadatele totiž přišla zpráva, že show je s dvouměsíčním předstihem vyprodaná.
Pražská Tipsport Aréna je největším koncertím prostorem celého evropského tour. Že se Sabaton podařilo vyprodat halu dva měsíce před akcí, není náhoda. Jak to má frontman švédské metalové mašiny s Českem, se totiž dobře ví.

"Od útlého dětství jsem v Čechách o letních prázdninách pobýval minimálně měsíc, někdy i osm týdnů. Zaběhlou tradici jsem narušil až v sedmnácti nebo osmnácti letech. S Českou republikou mám spojenou řadu vzpomínek. Vždyť máma vyrůstala v Dejvicích. A do Tipsport areny, kde budeme v březnu koncertovat, bych z Dejvic došel pěšky přes park. Dobře tyhle končiny znám," vzpomíná Joakim v rozhovoru pro Fakkera.

Kdo chce vidět Sabaton u nás, může si zakoupit vstupenky na festival Masters of Rock, jehož jsou Sabaton hlavní hvězdou a pro něž chystají zcela unikátní show. Vystoupí zde za doprovodu zlínské Filharmonie Bohuslava Martinů se zcela speciálním setlistem písní, zahrnující i skladby, které nikdy naživo nikdy nehrála.
 

Velký pětistránkový rozhovor s Joakimem o pivu, vzpomínkách na Česko, našem Krtečkovi, ale i historii a vztazích Švédska s okolními státy najdeš v lednovém Fakkerovi.


Sabaton F!

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení