VIDEO: Festival na sněhu? Vyraž do Rakouska na Full Metal Mountain

Vydáno: 20.01.2017 18:05 - Petr Adámek

Už koncem března se do lyžařského areálu Nassfeld v Rakousku vrátí metal. Ve dnech 27. 3. - 2. 4. se na místo činu rozezní druhý ročník festivalu Full Metal Mountain.
Vedle tradičních lyžařů se tak po sjezdovce budou opět prohánět stovky metalových fans v džískách a s nášivkami na zádech. Mezi hlavní taháky letošního roku patří Vikingové Amon Amarth, cellisté Apocalyptica, metalcoroví Asking Alexandria nebo jejich australští příbuzní Parkway Drive. Mrkněte na trailer a začněte si pomalu chystat zimní výbavičku.

Na lyžující metalisty je v Nassfeldu přichystáno přes 110 kilometrů sjezdovek, kabinková lanovka, která ty nejodvážnější vyveze až 2000 m n. m. Po cestě dolů je pak čeká několik stagí a hlavně jedinečná atmosféra rakouských Alp. Mrkněte, jak to vypadalo na stejném místě loni.

Vstupenky na šestidenní zimní řádění se dají koupit od 595 eur, záleží na ubytování apod. V lístku už je také permanentka na lyžařské vleky, odvoz a tašku. Full metal mountain teď nabízí také speciální balíček a to kratší permici na tři dny za 399 eur. Objednávat můžete zde.


FULL METAL MOUNTAIN 2017 trailer


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení