Capture se přátelsky loučí s bývalými členy

Vydáno: 23.04.2017 15:20 - Dominik Šidlo

V nedávné době proběhly rozsáhlé změny v sestavě kapely Capture (ex-Capture The Crown), o kterých jsme vás již informovali. Ke dvěma jménům Mitch Rogers a Alec Hoxsey, která byla vyškrtnuta z kapely, se přidal i basák Maurice Morlaw.
Posledním členem tedy zůstal jediný zakládající člen bandy, který ji neopustil, a to Jeffrey Wellfare. On sám je však tou příčinou, kvůli které byl již podruhé po dobu existence kapely vyměněn celý její zbytek.

Teď si ale zjevně Wellfare sáhl do svědomí, protože se na netu objevil nový singl z budoucího alba pod názvem "Dingbats", k němuž Capture vytvořili zajímavý klip. Jedná se o sestřih videí z doby, kdy sestava s bývalými členy ještě fungovala. K videu Jeffrey napsal dojemný vzkaz, kde děkuje všem dřívějším spoluhráčům za spolupráci a vyjadřuje jim svůj vděk. Zda se k tomuto rozhodl sám, nebo na něj zatlačil label Artery Recordings za účelem uklidnění situace, není jasné.

Zajímavostí zůstává fakt, že se zatím nikomu nechce odhalit nové obsazení skupiny. V klipu, kde jsou mimo zmíněných sestříhů také chvilkové koncertové záznamy, si editor dal záležet, aby nebyl poznat nikdo kromě Wellfara. Zatím to vypadá, že by kapela mohla mít název Wellfare a spol., protože tak celá situace působí. Hlavní ale je, že už se nikdo nechce hádat, a všichni z konfliktu vyvázli bez větších následků.


Capture - Dingbats (Music Video)




DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení