Crown The Empire se rozešli se zpěvákem, vzduchem létají blesky

Vydáno: 10.01.2017 10:20 - Dominik Šidlo

O tom, že koncem loňského roku opustil Of Mice & Men zpěvák Austin Carlile, už víte. Aby toho nebylo málo, začátkem toho letošního se oddělily také cesty bandy Crown The Empire a jejich frontmana Davida Escamilly.
Oficiální vyjádření zveřejnil zbytek Crown the Empire na svém facebookovém profilu. Je z něj patrné, že nejde o žádný přátelský rozchod nebo obyčejnou pauzu. Kapela si totiž nebrala servítky a naplno o Davidovi napsala, že během čtyř let, co byl v kapele, do jejich tvorby nepřinesl hudebně ani umělecky nic.

Dle uvedených informací má Dave nové hudební kámoše, CTE totiž celou situaci přirovnávají k rozchodu milujícího se páru a následné žárlivosti. Sami ale oznámili, že již mají náhradu. "Architekt nemůže říct, že postavil dům, aniž by to za něj někdo skutečně udělal. Stejně tak nemůže skladatel říct, že vytvořil píseň, aniž by ji za něj někdo zahrál," prohlašuje skupina. To má hloubku, ale nejedná se pouze o skrytou zášť?

Jestli David odešel sám, nebo byl vyhozen, není jasně řečeno. Tak jako tak přejeme jemu i zbytku bandy brzké psychické uzdravení a hodně zdaru s novými parťáky.


Crown The Empire - Hologram (Official Music Video)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení