VIDEO: Dost bylo nahých bobrů. Hentai Corporation sejmuli upíři

Vydáno: 05.01.2017 10:10 - Petr Adámek

"Zahraj upíra, kterej se chystá někoho vysát. Nejděsivější pohled, co dokážeš, pak ceníš tesáky. Představ si ho třeba jako vzteklýho psa - zvíře bez emocí a bez soucitu." Když před časem sháněli Hentai Corporation herce s těmito dovednostmi, bylo jasný, že nový klip nebude žádná prča. A taky že není.
Po bobří srandě "Equilibristic Brides" a ještě větším úletu "Tragedy of Uncle Hitler" s animovaným Adolfem a dalšími milými postavičkami tentokrát Hentai Corporation nezvykle zvážněli. Opuštěný barák, upíři, vyceněné špičáky... Tady poteče krev!

Hororová podívaná "Až ti řeknu" vznikla ke coververzi songu Davida Kollera, kterou pětice nahrála v rámci projektu David Koller & Friends. Režii videoklipu má na svědomí Jarek Plouhar, jenž je podepsaný i pod zmíněnou řachandou "Equilibristic Brides".

A co k novému videu říkají Hentai? "Upírská lovestory pro patnáctky? Ani hovno. Hraní v polorozpadlym baráku je klišé? Možná. Ale zapomenutý vinný sklepy ve Vysočanech, kde se to točilo, tam ti žádná indie srágora nevleze. Špína, smrad, bubáci a hromada feťáckejch zákoutí. Tam se prostě chceš nechat zabít."

A bacha, Radek Škarohlíd zas po čase zpívá česky.


Hentai Corporation - Až ti řeknu (David Koller & Friends)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení