Rána pro fanoušky Of Mice & Men. Austin Carlile opouští kapelu

Vydáno: 01.01.2017 11:20 - Dominik Šidlo

Je dlouhodobě známo, že frontman bandy Of Mice & Men Austin Carlile trpí Marfanovým syndromem, který mu způsobuje bolest při téměř každé činnosti, obzvlášť pak při produkování tvrdých vokálů. Poslední den roku 2016 však kapela oznámila, že celá věc již překročila snesitelnou hranici.
Přibližně ve dvě hodiny ráno našeho času se na facebooku objevila zpráva, v níž zveřejnili všechna aktuální fakta. Austin trpěl výše zmíněným syndromem už od založení kapely, nyní bylo ale dosaženo kritického bodu. Nejen, že byla kapela nucena zrušit tour po Evropě, ale doktoři navíc frontmanovi řekli, že pokud by pokračoval ve zpěvu, obzvláště v tom agresivním, mohlo by to trvale poškodit jeho nervový systém.

Austin neměl na vybranou, rozhodl se s plnou podporou zbytku kapely změnit svůj životní styl a opustit mikrofon. "Vždy jsem doufal, že jednoho dne ta bolest odezní a zlepší se to, ale nikdy se to nestalo," vyjádřil se v dopise fanouškům sám zpěvák.
V prohlášení kapely však také stálo, že všechny naplánované koncerty se podle plánu uskuteční. Pravděpodobně tedy mají v záloze jiného vokalistu, který s nimi tu těžkou hudební káru potáhne. Celý Carlileův dopis fanouškům můžete najít na facebookovém profilu kapely. My přejeme Austinovi brzké zlepšení jeho stavu a celé kapele hodně úspěchu a síly nejen v hudebním světě.


Of Mice & Men - Pain (Official Music Video)

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení