Suicide Silence zabouří s novou deskou už v únoru

Vydáno: 29.12.2016 11:10 - Petr Adámek

Suicide Silence čeká dost možná přelomový rok. 24. února vystřelí do zemské atmosféry nové album a podle dostupných informací bude znít nový materiál o hodně jinak, než jsou dřevní fans navyklí.
"Naše poslední album byla pocta Mitchovi a násedování odkazu, který po sobě zanechal. Teď je čas pohnout se dál. Jsme nová kapela, chceme se prezentovat po svém a ukázat světu, kdo jsme v hloubi našich duší. V komunitě tvrďáků už nějaké jméno máme a je načase roztáhnout křídla a zjistit, co se stane. Naučit se létat můžete jedině tak, že skočíte z okraje útesu," rozpovídal se letos Hermida.

Eponymní nahrávka, kterou má pod palcem vydavatelství Nuclear Blast, bude po desce You Can't Stop Me druhým počinem s Eddiem Hermidou za mikrofonem. Bývalý zpěvák All Shall Perish se dal dohromady se Suicide Silence koncem roku 2013 po tragické smrti Mitche Luckera.

Pro kapelu půjde o pátou nahrávku v patnáctileté historii. Desku produkoval legendární Ross Robinson, který v devadesátých letech spoludefinoval zvuk nu-metalu a který je podepsán pod zásadními opusy kapel jako Slipknot, Korn, Limp Bizkit nebo Sepultura.

V prosinci se Suicide Silence ukázali v Praze po boku Caliban. Z nové desky zazněla pecka "Doris". Dojmy z akce najdeš v lednovém Fakkerovi, v únorovém čísle rozsáhlý rozhovor s Eddiem a kytaristou Markem.


Suicide Silence
Suicide Silence


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení