SOUTĚŽ: Zahraj si na Fajtfestu po boku domácí corové špičky

Vydáno: 29.12.2016 13:20 - Petr Adámek

Kde nabrat zkušenosti, kontakty a oslovit nové fanoušky než na nejlepším žánrovém festivalu u nás?! Jestli máš metalcorovou, nu-metalovou, hardcorovou nebo žánrově příbuznou kapelu, ozvi se pořadatelům FajtFestu...
Stačí poslat na adresu soutez@fajtfest.com jeden videoklip nebo nahrávku ze studia (neměl by to být živák!!), připojit pár slov o kapele a důvod, proč chceš hrát na FajtFestu 2017. Datum přihlášek prodloužen do 30.1.2017.

Kapela by měla zapadat do koncepce festivalu. Potom FF Crew vybere nejlepší skupiny, zveřejní je na festivalovém webu a fans budou hlasovat o jejich úspěchu. První dvě kapely, které získají nejvíce hlasů, si zahrají na FF 2016. Jednu sestavu vybere porota nezávisle na hlasech od fans.

Devátý ročník FajtFestu se uskuteční v termínu 20. - 22. července na Fajtově kopci ve Velkém Meziříčí. Pořadatelé dosud ohlásili úderku Polar, švýcarské dravce Sickret, ostré hochy z Mexika Thell Barrio a k tomu domácí Crashpoint, Sunset Trail a Gutalax. Další jména budou následovat. Předprodej lístků běží taktéž na stránkách festivalu.


FajtFest 2016 (Official Aftermovie)



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení