Immortal začnou v lednu nahrávat. Poprvé bez Abbatha

Vydáno: 26.12.2016 16:35 - Mates Krč

Nové album Immortal slibuje výjimečnou událost. Poprvé od vzniku kapely se za mikrofon nepostaví Abbath, který po zamlženém a dlouho probíraném rozchodu s Immortal v roce 2014 rozjel svůj vlastní projekt. Budou to stále ti samí Immortal, na které jsme byli zvyklí?
Od roku 1991 sloužil jako textař kapely Demonaz, když byl nucen přestat hrát na kytaru kvůli závažnému zánětu šlach. Nyní si ale navlékne zpátky svoje nádobíčko a zároveň se postaví i za mikrofon. Sekundovat mu budou bubeník Horgh a basák Apollyon, který je ve skupině od roku 2006.
"Písně jsou připraveny už nějakou dobu, ale chtěli jsme je nahrát ve správný čas na správném místě. Budeme opět spolupracovat s Peterem Tagtgrenem v Abyss studiu, který produkoval naše poslední čtyři alba," tvrdí kapela. Nahrávka vyjde během roku 2017.

V červnu tohoto roku Demonaz a Horgh obvinili Abbatha z krádeže materiálu Immortal, který byl připravený pro deváte album skupiny. Písně údajně použil pro svůj sólový projekt, přičemž u nich změnil názvy a texty. Skladby jsou prý součástí Abbathova alba, které vyšlo v lednu. Jak je vidět, emoce budou rozjitřené ještě dlouho.

IMMORTAL (Official) - "ALL SHALL FALL" music video HD



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení