Sabaton a symfoňák? V létě naživo na Masters of Rock!

Vydáno: 20.12.2016 10:25 - Petr Adámek

Masters of Rock se můžou pochlubit velkou parádou. Na dalším ročníku exkluzivně vystoupí Sabaton za doprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů Zlín. Půjde o jediné vystoupení kapely za doprovodu orchestru v celé Evropě v roce 2017.
Světově stále populárnější Švédové sice zanedlouho vystoupí s novým albem The Last Stand v pražské TipSport Aréně, která bude narvaná k prasknutí a zaplněna do posledního místečka, ale následné vystoupení na Masters of Rock, to bude z hudebního hlediska úplně jiná show!

Joakim Brodén chce českým fans zřejmě poděkovat za vaše hlasy v anketě Český slavík, které ho vynesly na krásné páté místo v kategorii zpěvák, což způsobilo celkem slušný poprask. Pro celý Sabaton a Joakima asi nejvíce jsou fanoušci v Česku zcela srdeční záležitostí. A tak také ke svým vystoupením na Masters of Rock, největší tuzemské rockové události, přistupují zcela výjimečně.

A tak vznikl nápad opět připravit něco nového, udělat aranžé vybraných skladeb Sabaton pro filharmonii, a v jediném vystoupením pro celou Evropu a možná i pro celý svět předvést tuto show právě na festivalu Masters of Rock. Výběr písní bude Sabaton dělat společně se svým orchestrálním aranžérem Christoferem Johnssonem z kapely Therion a již se ví, že zde bude zařazena také řada písní, kterou Sabaton nikdy nehráli naživo.

Mrkněte na osobní pozvánku zpěváka Joakima Brodéna na tuto show.


Joakim Brodén announces SABATON to Masters of Rock 2017!


 


DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení