Vánoční dárek, co (ne)chceš: Radek Škarohlíd - Hentai Corporation

Vydáno: 20.12.2016 11:40 - Petr Adámek

Partičce úchylů Hentai Corporation není nic svaté. Zprzní a znesvětí všechno a všechny. Frontman Radek Škarohlíd třeba i masážní strojek svojí babičky...
Jaký byl nejlepší dárek, který jsi v životě dostal k Vánocům?
Když mi bylo asi osm a bráchovi čtyři, tak babička dostala masážní strojek na chlupatý nohy. Měli jsme s bráchou tenkrát bunkr v krabici od nějaký obrovský televize a brácha přišel na to, že když si dáš ten strojek na pinďoura, tak máš, jak říkával: "pěkné pocity". No celý vánoční prázdniny jsme dělali pěkný pocity a zůstalo nám to napořád! Nejlepší dárek, i když teda původně ne přímo pro nás.

Z jakého dárku jsi měl naopak nejmenší radost?
Když jsem chtěl FIFA 2000 na PC a dostal jsem nějakej posranej simulátor ponorek, byl voheň na střeše! Chtěl jsem hrát za Davora Šukera, ne ze sebe dělat Seana Conneryho a potit se jak prase!

Hentai Corporation si letos kromě vydatného koncertování a poctivého prolévání vnitřností lihem nadělili dva nové klipy. Ten aktuální, hororové mini-movie ke coververzi Davida Kollera "Až ti řeknu", představí už 21. prosince v pražském Rock Café. Stav se.


Vzpomínky na chtěné i nechtěné dárky téměř třicítky domácích muzikantů najdeš v prosincovém Fakkerovi. V trafice hledej titulku s Jonathanem Davisem.


Anketa vánoce

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení