Jaké jsou nejlepší metalové dárky pro celý rok? Tyhle!

Vydáno: 25.12.2016 14:50 - Mates Krč

Že vám letos Ježíšek nenadělil, co jste si přáli? Zadržte slzy! Na internetu se povalují originální metalové dárky, které udělají radost kdykoliv během roku. Mrkněte na obrázky na konci článku.
Abbath mikina

Dobrá věc, když chcete mít chvíli klid. Hodíte na sebe tuhle mikinu, zapnete ji nad hlavu, načež se zjeví Abbathova maličkost a máte jistotu, že si vás určitě nikdo nedovolí otravovat! Pořídíte tady.
Cena: 55$

Pivní krígl Mastodon

Tenhle dáreček je lepší předat dříve. Při vytahování tuny kostí z ryby a rýpání se v salátu určitě oceníte dobré pivko. Co tak v kríglu Mastodon? Pořídíte tady.

Cena: 125$

Vinylová figurka Lemmyho

Bude to rok od smrti Lemmyho. Pokud nechcete mít po baráku náboženské artefakty od svojí babičky, pořiďte si radši tuto figurku. A pokud nevíte, co dát svojí malé dcerce, zkuste jí nekacet, že je to nová postavička Little Pet Shop! Pořídíte tady.

Cena: 11$

Kapesní kombo na cesty

Cestujete na dovolenou, na festival. Vaše milovaná kytara nemohla zůstat doma. Na kombo už ale nezbylo místo. Opravdu ne? Tohle 1 wattové Marshall kombo strčíte i do kapsy! Pořídíte tady.

Cena: 50$

Vikingský roh na víno

Vánoční přípitek. Celá rodina zvedá nad hlavu sklenici vína, ale vy si rozepnete opasek, vytáhnete svůj roh a připijete si na všechny metalisty a vikingy! Pořídíte tady.

Cena: 17$

AC/DC Monopoly

Náhradní možnost. Pokud vám je líto vyhodit 100$ za Cities of Darkscorch, tak zkuste Monopoly, kde na obalu jsou samotní AC/DC! Pořídíte tady.

Cena: 22$

Zástěra Cannibal Corpse

Jak trefné. Humusáci Cannibal Corpse nabízejí kuchyňskou zástěru se svým logem, kterou určitě oceníte v případě, že rádi vaříte a zároveň máte chuť někoho kuchnout. Pořídíte tady.

Cena: 15$

Nádoba na mýdlo ve tvaru lebky

Jste drsňáci a je vám trapné používat růžovoučké a voňavoučké mýdílko? Pořiďte si tuhle nádobu a hned budete mít čistší svědomí! Pořídíte tady.

Cena: 20$

Marshall lednička

Ideální dárek pro někoho, kdo se stydí za to, že neumí hrát na kytaru. Návštěva bude obdivovat jeho kvalitní Marshall "kombo" a on si z něho bude mezitím vytahovat vychlazené pivko. Pořídíte tady.

Cena: 400$

Kytarové příbory

Pro dobrý pocit z vánoční večeře jsou důležité tyto dřevěné příbory, které vypadají jako elektrické kytara. Musíte mít! Pořídíte tady.

Cena: 19$

Tak co, jaký dárek se vám nejvíc zamlouvá?



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení