Vánoční dárek, co (ne)chceš: Martin Čupka - John Wolfhooker

Vydáno: 19.12.2016 09:20 - Petr Adámek

Máte radost z ponožek pod vánočním stromečkem? Martin Čupka, zpěvák slovensko-českých frajerů John Wolfhooker teda vůbec. I když...
Jaký byl nejlepší dárek, který jsi v životě dostal k Vánocům?
Neviem, či to bol nejlepší, ale vybavujem si ho asi najlepsie. Keď som dostal figúrky ninja korytnačiek, do ktorých som bol úplne zbláznený. Mohol som mat 5 rokov a ešte som nevedel, že za tým stoja rodičia, takže som bol z toho uplne odvarený. Teraz tie figurky z tej serie neviem už nikde zohnať.

Z jakého dárku jsi měl naopak nejmenší radost?
Keď som bol mladší, nemal som úplne velku radosť z ponoziek, ale odkedy nebyvam s nasimi tak sa mi zahadne zacali stracat pary do paralelnych vesmírov, takze mam teraz z novych ponoziek vzdy velku radost.


John Wolfhooker mají za sebou parádní rok. Na podzim pustili do světa promakanou desku When the Hunter Becomes the Haunted a momentálně tlačí hodně vychytaný klípek "Don't Panic". Mrkněte na něj na konci článku! A bachy na alieny...


Vzpomínky na chtěné i nechtěné dárky téměř třicítky domácích muzikantů najdeš v prosincovém Fakkerovi. V trafice hledej titulku s Jonathanem Davisem.


Anketa vánoce

John Wolfhooker - Don't Panic

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení