Vánoční dárek, co (ne)chceš: Majkláč - the.switch

Vydáno: 14.12.2016 09:10 - Petr Adámek

Vánoční dárek, které tě posadí na zadek, nemusí být drahý. A může být třeba i z plastu. Na jeden takový vzpomíná v naší předvánoční muzikantské anketě mozek úderky the.switch Michal "Majkláč" Novák.
Jaký byl nejlepší dárek, který jsi v životě dostal k Vánocům?
Plastovej samurajskej meč. Byla to levná hračka, ale dalo se s ním rychle šermovat a pořád držel tvar. Vzpomínám si, že totálně zastínil úplně všechny ostatní dárky.

Z jakého dárku jsi měl naopak nejmenší radost?
Možná jako dítě jsem dostal nějakej ošklivej svetr, u kterého mi bylo jasný, že ho budu muset nosit. Obecně mám ale radost z každýho dárku, rád je přijímám a ještě raději dávám.

Letošní rok byl pro the.switch tak trochu the.fičák. Na jaře si sbalili švestky a odletěli do amerického Seattlu, aby si ve městě grunge splnili dávný sen v podobě nové desky. Stejnojmenná nahrávka natočená pod dohledem Johna Goodmansona (Sepultura, Soundgarden) vyšla v polovině listopadu. Recenzi nového matroše najdeš v lednovém čísle a 17. ledna můžeš "swičáky" potkat jako jednu z předkapel na koncert Crazy Town.


Vzpomínky na chtěné i nechtěné dárky téměř třicítky domácích muzikantů najdeš v prosincovém Fakkerovi. V trafice hledej titulku s Jonathanem Davisem.

Anketa vánoce

DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení