Guns N' Roses prodali více než milion vstupenek za 24 hodin

Vydáno: 12.12.2016 10:10 - Mates Krč

Evropská a kanadská část turné "Not In This Lifetime" má do svého startu ještě několik měsíců a už teď je jasné, že to bude velkolepé. O kolik Guns N' Roses překonají svůj výdělek proti letošním koncertům?
Vstupenky na americkou část turné šly do prodeje 10. prosince. Evropské a kanadské ještě o den dřív a děly se věci! 1 milion prodaných vstupenek za 24 hodin! Číslo dál roste a nejspíš nezabrzdí do té doby, než budou všechny lístky fuč.

Jak už bylo dříve oznámeno, parta ve složení Axl Rose, Slash, Duff McKagan, Richard Fortus, Frank Ferrer, Dizzy Reed a Melissa Reese zavítá koncem května, přesněji 27. května, do Dublinu, kde odstartuje svou evropské koncertní část. Poslední show na starém kontinentu je plánována na 12. července v Nizozemsku. Šňůra zastihne i Českou Republiku, a to 4. července na letišti v pražských Letňanech.

Poté se Guns N' Roses vrátí zpět do Ameriky, kde mají zatím naplánováných 15 vystoupení. Mimo štací v Evropě, Kanadě a Americe mají domluvené koncerty také v Japonsku, Novém Zélandu, Austrálii, Singapuru, Thajsku a ve Spojených Arabských Emirátech.

Kapela svůj reunion odstartovala aprílovým vystoupením v Hollywoodu, vystoupením v Las Vegas a také jako headlineří festivalu Coachella v Kalifornii. První část tour po Severní Americe, která čítala 25 koncertů, jim vynesla neuvěřitelných 117 milionů dolarů.


Guns N' Roses - Sweet Child O' Mine



DOPORUČENÉ ČLÁNKY


© 2024 SMILE MUSIC s.r.o. | Prolidi.cz

Jakékoliv užití obsahu včetně převzetí článků je bez souhlasu SMILE MUSIC s.r.o. zakázáno.
Přepnout na klasické zobrazení